Depozit Anvelope vara Noua etichetă UE pentru cauciucuri Anvelope vara in Iasi p

Depozit de Anvelope vara Iasi anvelope vara,anvelope Iasi,Iasi,vara,m+s,anvelope all season,magazin,online,comanda,anvelope,anvelopa,pneu,pneuri,cauciuc,cauciucuri,iasi,eticheta, eco, cauciucuri, anvelope,

Momentan activitatea de comert a siteului este suspendata. Va multumim pentru intelegere.

  Cauta anvelope in Iasi

  Info Line Vanzari Anvelope
  074 883 1863 Andrei


  Latime
  Talon
  Diametru
  Marca
  Sezon
  Destinatie


  Eticheta Europeana Eco
  Eticheta Europeana Eco pt anvelopele din depozitul de anvelope Iasi


  Cautare rapida dimensiune


  Cautare rapida anvelope


 • Magazinul de Anvelope Iasi
 • • all season
 • • iarna
 • • pe asfalt - on road
 • • pe asfalt sau off road
 • • vara

 Toate dimensiunile disponibile
Producatori
Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Noua etichetă UE pentru cauciucuri


Din Noiembrie 2012 o etichetă standard adresată anvelopelor va fi obligatorie pe teritoriul Europei: bazat pe trei criteri, eticheta UE pentru cauciucuri oferă informaţii asupra caracteristiciilor ecologice şi de siguranţă ale unei anvelope în scopul de a creşte siguranţa rutieră ţi de a reduce poluarea.

Indiferent de sistemele de siguranta ale autovehiculului tau, cauciucurile sunt cele care iti permit sa-l controlezi pe zapada sau gheata.Cauciucurile autoturismului sunt considerate adesea ca fiind piese mai puţin importante ale vehiculului. Această apreciere este însă departe de adevăr. Cauciucurile sunt singurele zone de contact pe care vehiculul îl are cu suprafaţa carosabilă. Cauciucurile sunt o componentă crucială, de mare calitate şi înaltă tehnicitate a şasiului, special destinată pentru a deservi autoturismele moderne care circulă cu viteze mari.

Cauciucurile nu numai că trebuie să se potrivească la diverse sisteme de suspensie şi să răspundă precis la comenzile direcţiei, ci trebuie în acelaşi timp să fie silenţioase şi durabile. Mai presus de toate, pentru ca vehiculul să ruleze în siguranţă, anvelopele trebuie să facă faţă forţelor extreme exercitate asupra acestuia – la frânare, accelerare sau în viraje. Aceasta este cu atât mai important atunci când drumul este ud şi alunecos sau acoperit cu zăpadă şi gheaţă.

Tipuri de cauciucuri


In functie de sezonul pentru care au fost concepute, producatorii impart cauciucurile in 3 categorii:

Cauciucuri de iarnaCauciucuri de iarna


Cauciucurile de iarna sunt realizate dintr-un material mai moale decat cel de vara si au un profil ce ajuta la pastrarea controlului chiar si la temperaturi negative. Sub temperaturi de 7 grade Celsius aceste cauciucuri sunt recomandate chiar si pentru rularea pe asfalt uscat. Pot fi recunoscute prin marcajul "M + S" (sau "M.S." sau "M & S") conform legislatiei europene sau "Munte/Fulg de zapada" conform celei americane. Cauciucurile late, de viteza, altele decat cele produse special pentru zapada, nu sunt potrivite pentru condiitile de iarna.


Cauciucuri all seasonCauciucuri all season / all weather


Cauciucurile all season ofera performante medii in majoritatea conditiilor de trafic dar fiind rezultatul unui compromis tehnologic, nu pot oferi performante maxime nici vara la temperaturi ridicate sau pe zone umede, nici iarna pe zapada sau polei. Cauciucurile "pentru toate anotimpurile" tind sa se intareasca si sa piarda aderenta in jurul a 0 grade Celsius. Aceasta pierdere de aderenta si implicit de tractiune, poate fi esentiala in pentru securitate in momente critice (ex: frane puternice neprevazute, frane in curbe). Deoarece sunt un compromis, majoritatea producatorilor nu ofera acest tip de cauciucuri ci doar de iarna sau de vara.


Cauciucuri de varaCauciucuri de vara


Cauciucurile de vara sunt mai tari pentru a evita uzarea lor prematura la temperaturi ridicate si au un profil ce preintampina fenomenul de acvaplanare. Sunt ideale pentru a circula cand temperatura depaseste 7 grade Celsius.


Atunci cand achizitionati cauciucuri de iarna e important ca in momentul cumpararii sa obtineti de la vanzator si un act doveditor (factura, garantie, certificat de conformitate) care sa ateste faptul ca sunt anvelope de iarna.

Acum cativa ani, cauciucurile de iarna obisnuiau sa fie galagioase si neconfortabile. Erau concepute strict pentru zapada dar aveau performante slabe pe drum uscat sau umed. Cauciucurile de iarna din prezent sunt produse cu noi materiale si noi tehnologii, putand sa ofere confort si pe zapada dar si pe drumuri uscate.


Daca performantele pe zapada ale cauciucurilor de iarna sunt superioare celor "pentru toate anotimpurile", de ce producatorii nu folosesc acelasi material si pentru cauciucurile "pentru toate anotimpurile"? Deoarece in conditii de vara, cauciucurile de iarna fiind mai moi si mai maleabile tind sa se uzeze mai rapid. Tineti cont de conditiile de drum in care circulati si faceti alegerea cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Imediat ce temperatura a scăzut sub +7 °C montaţi anvelopele de iarnă. Odată cu apropierea iernii, şoferii se confruntă cu schimbări rapide în ceea ce priveşte starea vremii. Dacă vreţi să vă convingeţi, ascultaţi prognozele meteo. Meteorologii prognozează o combinaţie de zăpadă, gheaţă, ploaie şi vreme uscată. Pentru a face faţă acestor condiţii diverse de drum, şoferii au nevoie de anvelope de iarnă pe care se pot baza. Aşadar, ‘dacă termometrul arată sub +7 °C – e vremea ca anvelopele dumneavoastră de vară să-şi ia concediu.’ Iarna, drumurile vor fi în mod normal ude şi alunecoase, iar anvelopele de iarnă pot asigura o mult mai bună aderenţă în aceste condiţii decât anvelopele de vară. Pentru propria dumneavoastră siguranţă, vă recomandăm să vă montaţi anvelope de iarnă înaintea începerii sezonului rece.


Montati pe toate rotile


Ca o regula generala, pentru a mentine controlul si stabilitatea autoturismului ar trebui sa instalati cauciucuri identice pe toate rotile sale.

In trecut, masinile cu tractiune spate erau echipate cu cauciucuri de iarna pe spate. Dinamica masinilor cu tractiune fata e cu totul asta, fiind necesara tractiune si lineara (fata-spate) dar si laterala (in cazul virajelor) iar cauciucurile din spate sunt necesare pentru a preveni rotirea sau pierderea controlului. Pentru a mentine controlul si stabilitatea masinii dvs. in conditii de iarna, instalati cauciucuri de iarna pe toate rotile. Retineti ca indiferent de calitatea cauciucurilor de iarna sau a sistemelor de siguranta a autovehiculului dvs. trebuie intotdeauna sa adaptati viteza la conditiile de trafic.

Mai jos aveti o animatie ce explica diferenta dintre cauciucurile de iarna si cele All-Season si de ce sub 7 grade este recomandata utilizarea cauciucurilor de iarna.

Citeste mai mult pe http://www.cauciucurideiarna.ro/

1951 citiri | Publicat in data de 08 Octombrie 2013 |eticheta, eco, cauciucuri, anvelope
Eticheta Firestone Winter Hawk Eticheta Fulda Kristal Montero Eticheta Riken Snowtime Eticheta Sava Eskimo
anvelope iasi anvelopa Firestone Winter Hawk eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Fulda Kristal Montero eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Riken Snowtime eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Sava Eskimo eticheta europeana
anvelope iasi anvelopa Firestone Winter Hawk eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Fulda Kristal Montero eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Riken Snowtime eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Sava Eskimo eticheta europeana

Eticheta Tigar Winter Eticheta Bridgestone LM32 Eticheta Dunlop Winter Sport 3D Eticheta Michelin Alpin A4
anvelope iasi anvelopa Tigar Winter eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Bridgestone LM32 eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Dunlop Winter Sport 3D eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Michelin Alpin A4 eticheta europeana
anvelope iasi anvelopa Tigar Winter eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Bridgestone LM32 eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Dunlop Winter Sport 3D eticheta europeana anvelope iasi anvelopa Michelin Alpin A4 eticheta europeanaAnvelope in orasul tau : Pret anvelope  in Alba Anvelope Alba * Pret anvelope  in Arad Anvelope Arad * Pret anvelope  in Arges Anvelope Arges * Pret anvelope  in Bacau Anvelope Bacau * Pret anvelope  in Bihor Anvelope Bihor * Pret anvelope  in Bistrita Anvelope Bistrita * Pret anvelope  in Botosani Anvelope Botosani * Pret anvelope  in Braila Anvelope Braila * Pret anvelope  in Brasov Anvelope Brasov * Pret anvelope  in Bucuresti Anvelope Bucuresti * Pret anvelope  in Buzau Anvelope Buzau * Pret anvelope  in Calarasi Anvelope Calarasi * Pret anvelope  in Caras Severin Anvelope Caras Severin * Pret anvelope  in Cluj Anvelope Cluj * Pret anvelope  in Constanta Anvelope Constanta * Pret anvelope  in Covasna Anvelope Covasna * Pret anvelope  in Dambovita Anvelope Dambovita * Pret anvelope  in Dolj Anvelope Dolj * Pret anvelope  in Galati Anvelope Galati * Pret anvelope  in Giurgiu Anvelope Giurgiu * Pret anvelope  in Gorj Anvelope Gorj * Pret anvelope  in Harghita Anvelope Harghita * Pret anvelope  in Hunedoara Anvelope Hunedoara * Pret anvelope  in Ialomita Anvelope Ialomita * Pret anvelope  in Iasi Anvelope Iasi * Pret anvelope  in Maramures Anvelope Maramures * Pret anvelope  in Mehedinti Anvelope Mehedinti * Pret anvelope  in Mures Anvelope Mures * Pret anvelope  in Neamt Anvelope Neamt * Pret anvelope  in Olt Anvelope Olt * Pret anvelope  in Prahova Anvelope Prahova * Pret anvelope  in Salaj Anvelope Salaj * Pret anvelope  in Satu Mare Anvelope Satu Mare * Pret anvelope  in Sibiu Anvelope Sibiu * Pret anvelope  in Suceava Anvelope Suceava * Pret anvelope  in Teleorman Anvelope Teleorman * Pret anvelope  in Timis Anvelope Timis * Pret anvelope  in Tulcea Anvelope Tulcea * Pret anvelope  in Valcea Anvelope Valcea * Pret anvelope  in Vaslui Anvelope Vaslui * Pret anvelope  in Vrancea Anvelope Vrancea * Pret anvelope  in Sector 1 Anvelope Sector 1 * Pret anvelope  in Sector 2 Anvelope Sector 2 * Pret anvelope  in Sector 3 Anvelope Sector 3 * Pret anvelope  in Sector 4 Anvelope Sector 4 * Pret anvelope  in Sector 5 Anvelope Sector 5 * Pret anvelope  in Sector 6 Anvelope Sector 6 *
Anvelope pentru : Pret anvelope Caddilac Anvelope Caddilac * Pret anvelope Wolskvagen Anvelope Wolskvagen * Pret anvelope Porche Anvelope Porche * Pret anvelope Audi Anvelope Audi * Pret anvelope Daewoo Anvelope Daewoo * Pret anvelope Mercedes Anvelope Mercedes * Pret anvelope Renault Anvelope Renault * Pret anvelope Golf Anvelope Golf * Pret anvelope Chevrolet Anvelope Chevrolet * Pret anvelope Skoda Anvelope Skoda * Pret anvelope Dacia Anvelope Dacia * Pret anvelope BMW Anvelope BMW * Pret anvelope Megane Anvelope Megane * Pret anvelope Toyota Anvelope Toyota * Pret anvelope Honda Anvelope Honda * Pret anvelope Sandero Anvelope Sandero * Pret anvelope Ford Anvelope Ford * Pret anvelope Lexus Anvelope Lexus * Pret anvelope Nissan Anvelope Nissan * Pret anvelope Logan Anvelope Logan * Pret anvelope Fluence Anvelope Fluence * Pret anvelope Opel Anvelope Opel * Pret anvelope Mitsubishi Anvelope Mitsubishi * Pret anvelope Alfa Romeo Anvelope Alfa Romeo * Pret anvelope Smart Anvelope Smart * Pret anvelope Citroen Anvelope Citroen * Pret anvelope Duster Anvelope Duster * Pret anvelope Mazda Anvelope Mazda * Pret anvelope Chrysler Anvelope Chrysler * Pret anvelope Bentley Anvelope Bentley * Pret anvelope Logan MCV Anvelope Logan MCV * Pret anvelope Land Rover Anvelope Land Rover * Pret anvelope Hyundai Anvelope Hyundai * Pret anvelope Peugeot Anvelope Peugeot * Pret anvelope Volvo Anvelope Volvo * Pret anvelope Subaru Anvelope Subaru * Pret anvelope Kia Anvelope Kia * Pret anvelope Fiat Anvelope Fiat * Pret anvelope Jeep Anvelope Jeep * Pret anvelope Infiniti Anvelope Infiniti * Pret anvelope Mini Anvelope Mini * Pret anvelope Saab Anvelope Saab * Pret anvelope Dodge Anvelope Dodge * Pret anvelope Seat Anvelope Seat *
oferte anvelope Caddilac pentru oferte anvelope Wolskvagen pentru oferte anvelope Porche pentru oferte anvelope Audi pentru oferte anvelope Daewoo pentru oferte anvelope Mercedes pentru oferte anvelope Renault pentru oferte anvelope Golf pentru oferte anvelope Chevrolet pentru oferte anvelope Skoda pentru oferte anvelope Dacia pentru oferte anvelope BMW pentru oferte anvelope Megane pentru oferte anvelope Toyota pentru oferte anvelope Honda pentru oferte anvelope Sandero pentru oferte anvelope Ford pentru oferte anvelope Lexus pentru oferte anvelope Nissan pentru oferte anvelope Logan pentru oferte anvelope Fluence pentru oferte anvelope Opel pentru oferte anvelope Mitsubishi pentru oferte anvelope Alfa Romeo pentru oferte anvelope Smart pentru oferte anvelope Citroen pentru oferte anvelope Duster pentru oferte anvelope Mazda pentru oferte anvelope Chrysler pentru oferte anvelope Bentley pentru oferte anvelope Logan MCV pentru oferte anvelope Land Rover pentru oferte anvelope Hyundai pentru oferte anvelope Peugeot pentru oferte anvelope Volvo pentru oferte anvelope Subaru pentru oferte anvelope Kia pentru oferte anvelope Fiat pentru oferte anvelope Jeep pentru oferte anvelope Infiniti pentru oferte anvelope Mini pentru oferte anvelope Saab pentru oferte anvelope Dodge pentru oferte anvelope Seat pentru
Cum ma programez | Cum comand | Garantie | Contact | Confidentialitate | Harta site Sitemap
Web desingn © Promovare Online ANPC: 021/9551

Euro Market Solutions srl © Toate drepturile rezervate.